Kezdőoldal
 
   
 

 

Rólunk röviden :

 

a MÁV Rt-nél az üzemi tanácsi választásokat követően 1993-ban alakult meg a Központi Üzemi Tanács.

2019-s Hirlevelek:

2018-s Hirlevelek:

2017-s Hirlevelek:

2016-s Hirlevelek:

2015-s Hirlevelek:

2014-s Hirlevelek:

2013-s Hirlevelek:

2012-s Hirlevelek:

2011-s Hirlevelek:

2010-s Hirlevelek:

2009-s Hirlevelek:

2008-s Hirlevelek:

2007-s Hirlevelek:

2006-s Hirlevelek:

2005-s Hirlevelek:

 

MV ZRt

 

 

MV ZRt. KT HRLEVL 2006. Augusztus

 

Rendkvli KT. ls 2006. augusztus 9.

 

Elsknt az ingatlanhasznostsi fosztly tbb jlti ingatlan rtkestsre tett javaslatot, melyet a KT nem fogadott el. A testlet gy tlte meg, hogy az elterjeszts tbb lnyeges adatot nem tartalmaz, ezrt krte ennek ptlst. Tovbb meg kell llapodni abban mi az ami a jlti ingatlanok krbe tartozzon.

A msodik napirendi pont keretben a Biztonsgi Igazgatsg elterjesztst a kbellopsok s ronglsok trgykrben trgyalta a KT. Az elterjeszt Kiss Kroly biztonsgszervezsi osztlyvezet volt.

 

Kihelyezett KT ls: 2006. augusztus 28. Grdony

 

Tjkoztat a Lokomotv Hotels mkdsrl, a 2006. v tapasztalatairl, melyet Kpes Csaba vezrigazgat tolmcsolt. A Lokomotv Hotels els embere elmondta, hogy korszer vllalati dllncot kvn ltrehozni. A kzgyls 2006. jnius 1.-n gy dnttt, hogy a szolgltatsi rak rjk el a piaci rat, mivel ves szinten mintegy 260mFt-os vesztesg keletkezik. Ha visszaosztjuk az egy fre es vesztesget 60 %-os remelst kell vgrehajtani az nkltsgi r elrsre. Piaci ron kell tervezni a 2007-es vet ugyangy, mint ms hasonl kereskedelmi szolgltatsra specializldott cg.. Mivel ingatlanrtkestsi feladatokat nem vgeznek, ezrt visszaadjk a MV-nak a kihasznlatlan kis dlket, htvgi hzakat. Az elmlt kt v alatt ezek az rztt hzak 50 milli Ft-os kltsget emsztenek fel vente, mikzben az enyszet martalkaiv vlnak. A terleti ingatlanhasznostsi szervezet ksztse el hasznostsra, a KT egyttdntsvel. Zrszavban a vezrigazgat elmondta, hogy az dls rt piaci ron kell megllaptani. A szocilpolitikai tmogatst az arra jogosultak kapjk meg, ezzel a piaci rat k is meg tudjk fizetni.

 

Soros KT ls: 2006. augusztus 29.

 

Az els napirend sorn az T vlasztssal kapcsolatos felhvs kiadsban dnttt egyhangan a testlet, egyeztetve a MV ZRt. Humnpolitikai Vezrigazgat helyettesvel.

Msodikknt az augusztus 20-i katasztrfa kvetkeztben gyermekt elveszt vasutas hzaspr temetsi seglyrl dnttt a KT.

A harmadik napirendi pont kapcsn a Zhonyi Logisztikai s Rakomnykezelsi Szolgltat Zrtkren Mkd Rszvnytrsasg alaptsnak tervezetrl tjkoztatott Zsoldos Marianna vezrigazgat helyettes. A trsasg technikailag ltrejn, de nincs dnts a tulajdonviszonyok tekintetben. Tulajdonosi dntsre vr az is, milyen eszkzllomnnyal, milyen ltszmmal alakul meg a trsasg. Az Alapt hatskrbe tartoz s a trsasg gazdlkodst rint dntsek meghozatala eltt ki kell krni a trsasg igazgatsgnak, s felgyel bizottsgnak elzetes vlemnyt.

 

Miskolc, 2006. Augusztus 30.

Bodnr Jzsef KT sajtreferens

 

MÁV Zrt.:

 

 

MÁV Start Zrt.: