Kezdőoldal
 
   
 

 

Rólunk röviden :

 

a MÁV Rt-nél az üzemi tanácsi választásokat követően 1993-ban alakult meg a Központi Üzemi Tanács.

2019-s Hirlevelek:

2018-s Hirlevelek:

2017-s Hirlevelek:

2016-s Hirlevelek:

2015-s Hirlevelek:

2014-s Hirlevelek:

2013-s Hirlevelek:

2012-s Hirlevelek:

2011-s Hirlevelek:

2010-s Hirlevelek:

2009-s Hirlevelek:

2008-s Hirlevelek:

2007-s Hirlevelek:

2006-s Hirlevelek:

2005-s Hirlevelek:

 

MV Zrt

 

 

MV Zrt. KT HRLEVL 2010. Mjus

 

 

Soros KT ls 2010. mjus 13.

Elsknt bemutatkozott a MV Zrt. Kommunikcis Igazgatja Bognr Kroly, aki rviden ismertette szakmai mltjt. Elmondta, hogy amennyiben kommunikcis szemmel nzi a MV-ot nagyobb a kihvs, mint egy multinacionlis vllalatnl. Szemlletvltozs kell ahhoz, hogy a hr ne kiszivrogjon, hanem szintn elre kommunikljuk a trtnseket. Gyorsan, pontosan s hitelesen trtnjen az informci tads a mdia irnyba. A vast image apr lpsekkel kell felpteni, melynek els felttele, hogy meglegyen a klcsns tisztelet utas s vasutas kztt. j munkatrsnak csak olyan kollgt alkalmaz, aki alzattal viszonyul a vasutas munkavllalkhoz.

A napirenden bell msodikknt tjkoztat hangzott el a 2010.vi vasutasnapi jlilisok szervezsvel kapcsolatos elkszletekrl. Fejes Edina osztlyvezet ismertette a ht helysznt, illetve azt is, hogy melyik terleten ki lesz a hzigazdja a rendezvnynek. Bejelentette, hogy a 60. vasutasnapon egy Guinness rekord ksrlettel is rirnytjuk a kzvlemny figyelmt e tradicionlis esemnynkre. Dlutn valamennyi helysznen 13 rakor lvonat lncot alkotnnk, melyre plda nem volt mg a vilgon. Elmondta mg, hogy tkezsi jegyet 2 db-ot ignyelhet valamennyi vasutas munkavllal, melyet egy adag tel s 3 dl. dt vagy sr elfogyasztsra hasznlhat fel.

A napirenden bell harmadikknt Kkki Zoltn osztlyvezet ismertette az Irny a Balaton llomsi tisztasgi verseny s kapcsold intzkedsei cm elterjesztst. Els lpse ez egy hagyomny jra teremtsnek, mellyel kzelebb hozzuk ismt a vasutasokat egymshoz. A Balaton, mint kiemelt turisztikai krnyezet lesz az els ahol az llomsfnksgek sszefogva a startos kollgkkal versenyeznek. A verseny sikerhez a motivcit a kommunikcis igazgatsg biztostja, 400.000 Ft-os djjal.

A msodik napirend keretben az dlingatlanok brbeadsra meghirdetett elektronikus aukci eredmnyrl tjkoztatta a testletet Braun Zoltn a vagyonkezel munkatrsa. Az 57 meghirdetett dlbl 30-ra rkezett ajnlat, melybl 28 felelt meg a kirsi feltteleknek.

A KT a munkltatval (ingatlangazdlkodsi igazgatsg) egyttdnttt arrl, hogy 26 ajnlattevvel megkthet a hatrozatlan idre szl brleti szerzds. Kt dl esetben a msodik krben val rszvtelt javasolt a testlet, melyet a munkltat elfogadott. Krte tovbb a vagyonkezel rtkestsi igazgatjtl az jabb kirs indul rainak meghatrozst.

A klnflken bell a KT elnke tjkoztatta a testletet a KT delegl rtekezlet elkszleteirl. Konszenzusos megllapods szletett arrl, hogy az lsen csak T mandtummal rendelkez szlalhat fel.

Dnttt mg a testlet a rendkvli lethelyzetbe kerlt 2 f munkavllal szocilis seglyrl.

A KT elnke, trselnke s irodavezetje beszmolt a Kszegi gyermekotthon pletben tett ltogatsrl, mely az rtkests eltt fontos informcit jelentett az egyttdntshez.

KT delegl orszgos rtekezlet 2010. mjus 21.

A MV Zrt.-nl a szervezeti egysgeken megtartott zemi tancsi vlasztst kveten a MV Zrt. Kzponti zemi Tancsot is jra kellet deleglni. A trsasgnl 91 rszvteli kpviseleti vlaszts eredmnyt regisztrlta az erre felkrt bizottsg. A KT delegl rtekezlet 89 f kpvisel rszvtelvel vgezte munkjt. A magas rszvteli arny is jl mutatja ezen munkavllali kpviselet fontossgt.

A 13 fs MV Zrt. Kzponti zemi Tancsba a kvetkez kollgkat delegltk:

Irnyts-Kzponti szolgltats: Fldi Mihly; Papn Janics Judit;

Plyavasti zletg: Bodnr Jzsef; Eke Lszl; Horvth Istvn; Kr Istvn; Kovcs Attila; Mercz rpd; Nagy Gbor; Nagy Rbert; Pet Ferenc; Sos Jzsef; Tarjnyi Zoltn.

A KT alakul lsn Horvth Istvnt egyhang dntssel a testlet elnkv vlasztotta.

Budapest, 2010. mjus 21.

Bodnr Jzsef

MV Zrt. KT Sajtreferens

 

 

 

MÁV Zrt.:

 

 

MÁV Start Zrt.: